ΤΕΡΑΣΤΙΟ
Εκπέτασμα 935mm,
μήκος
760mm

κλίμακα

1:12

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ
ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΟ
ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
SPITFIRE MK VB
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ
Κατασκευασμένο αρχικά σαν αναχαιτιστικό αεροσκάφος, το Spitfire ήταν ένα βρετανικό μονοθέσιο καταδιωκτικό το οποίο χρησιμοποιούσε η Royal Air Force (RAF) και άλλες συμμαχικές χώρες στη διάρκεια του B΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Οι αποτελεσματικές επιδόσεις του στη μάχη συνέβαλαν ώστε να ξεπεράσει σε παραγωγή κάθε άλλο βρετανικό πολεμικό αεροσκάφος και υπήρξε το μοναδικό συμμαχικό καταδιωκτικό που κατασκευαζόταν χωρίς διακοπή στη διάρκεια των επτά ετών της σύρραξης.
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ 
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

SPITFIRE MK VB
• Στατικό μοντέλο σχεδιασμένο με όλες τις λεπτομέρειες 
• Κατασκευασμένο με τεμάχια από ξύλο και αλουμίνιο, με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας 
• Κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς του μοντελισμού 
• Ακριβείς οδηγίες βήμα προς βήμα
• Σε κάθε τεύχος τα κομμάτια που θα χρησιμοποιήσεις άμεσα.
• Η κατασκευή του μοντέλου ολοκληρώνεται σε 125 τεύχη.
• Η βαφή* του μοντέλου με παραλλαγή είναι προαιρετική. Θα δοθούν πλήρεις οδηγίες.
* Περί βαφής: Σε απάντηση πολλών ερωτημάτων, διευκρινίζουμε ότι το τελικό φινίρισμα του Spitfire περιλαμβάνει δύο φάσεις, τη βαφή και την επικόλληση των διακριτικών και διακοσμητικών στοιχείων. Η βαφή γίνεται με ακρυλικά χρώματα, με πινέλο, σπρέι ή αερογράφο μοντελισμού, ενώ οι κωδικοί των σωστών χρωμάτων Pantone θα δοθούν στα αντίστοιχα τεύχη. Τα χρώματα και τα εργαλεία βαφής δεν δίνονται με τα τεύχη και μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί από πολλά καταστήματα. Τα διακριτικά και διακοσμητικά στοιχεία, βεβαίως θα δοθούν με τη συλλογή στα αντίστοιχα τεύχη, και είναι αυτοκόλλητα τύπου βινυλίου. Παράλληλα, θα αναρτηθεί στο YouTube ενημερωτικό βίντεο για τη βαφή και την επικόλληση των διακριτικών.
ENA MAXHTIKO
ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ
Το Spitfire θεωρήθηκε από τους ιστορικούς του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου ως το «ιδανικό αεροπλάνο για την τέλεια στιγμή». Το εξαιρετικό αυτό μοντέλο σχεδιάστηκε από έναν ειδικό στον αεροδυναμικό μοντελισμό με βάση τα πρωτότυπα σχέδια και τεχνικά χαρακτηριστικά της εποχής, γεγονός που επιτρέπει την κατασκευή ενός μοντέλου υψηλής ποιότητας σε λεπτομέρειες και υλικά.
Εκπέτασμα 935mm,
μήκος
760mm

κλίμακα

1:12

κομμάτια
από ξύλο και αλουμίνιο
με άψογο φινίρισμα
Κάθε μοντέλο συνοδεύεται από αποσπώμενη βάση με ενσωματωμένη επιγραφή, απολύτως έτοιμο για εκθετήριο.
ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ 
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
Σε κάθε τεύχος θα ανακαλύψεις όλες τις λεπτομέρειες αυτού του θρυλικού βρετανικού καταδιωκτικού και τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη πολεμική σύγκρουση στην Ιστορία.
ΣΤΗ ΜΑΧΗ 
Οι σημαντικότερες αποστολές τις οποίες εκτέλεσαν οι μοίρες Καταδιωκτικών της Royal Air Force πετώντας με το Spitfire, από τις πιο γνωστές μέχρι τις πιο μυστικές.

ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ 
Γνώρισε τα πρόσωπα που αποτέλεσαν μέρος της ιστορίας του Supermarine Spitfire, από τους σχεδιαστές και τους κατασκευαστές του μέχρι τους καλύτερους πιλότους και τους σημαντικότερους αντιπάλους του.  
ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ 
Συλλεκτικές πληροφορίες για το Supermarine Spitfire, με λεπτομέρειες για την κατασκευή, το σχέδιο και τον εξοπλισμό του που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ πριν.  

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ 
Σε κάθε τεύχος θα σου δείχνουμε πώς να συναρμολογήσεις κομμάτι-κομμάτι ένα Spitfire Mk Vb, την πιο διαδεδομένη έκδοση του θανατηφόρου καταδιωκτικού της RAF στη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου.
Κάθε μοντέλο συνοδεύεται από αποσπώμενη βάση με ενσωματωμένη επιγραφή, απολύτως έτοιμο για εκθετήριο.